DENEDİĞİM ÜRÜNLER

12 Nisan 2015 Pazar

Kediniz Geceleri Miyavlıyorsa

Endişelenmeyin bir süre sonra geçecek.

Bloğumu takip edenler bilirler bir dönem Miskin neredeyse her gece bazen gece saat 3, 4 ,5 ,6 gibi saat başlarında yada ortalarında nasıl keyfi gelirse başlıyordu bas bas miyavlamaya.Ne uykumuz kalmıştı,ne sinir bırakmıştı çok yıpratmıştı bizi. Çünkü ne yapsak susturamıyorduk.

Yok saymak, su ile ıslatmak, kızmak, yatak odasının kapısını açmak, salonda onun yanında uyumak, sakinleştirici macun, çok oyun oynamak,yormak... Malesef hiç biri tam çözüm olmadı. Sonunda yaklaşık 8-8.5 aylık iken kısırlaştırma ameliyatı yapıldı. Devam eden iki hafta boyunca daha miylamaya devam etti sonra kendi kendine kesildi.

Son bir aydır artık hiç miyavlamıyor. Biz kapımız kapalı yattığımız için yalnızca bizim içerden alarmımız çaldığı zaman hadi kalkın kapıyı açın diye bağırıyor. Miyavlama tonunda ise ciddi bir törpülenme oldu. Kısırlaştıma ameliyatından önce miyavlamaya diyemeyeceğim, adeta böğürmeleri  gerçekten çok rahatsız ediyordu. Ama şimdi miyavlamaları bile daha yumuşak Miskintoşumun.

Sonuç olarak sizde benzer problemler yaşıyorsanız biraz sabırlı olmanız gereken bir dönem yaşıyorsunuz demektir.Uygun yaşa gelipte kısırlaştırma ameliyatını yaptırdıysanız mutlu sona çok yakınsınız . Bu süreçte mümkün olduğunca yok saymaya çalışın ve her miyavladığında tepki vermeyin derim ben. Hormonları düzene girip biraz daha yaş aldığında sakinleşecek ve sizinle birlikte uyumayı öğrenecektir.Sonra gelsin mutlu günler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Sayfalar