DENEDİĞİM ÜRÜNLER

13 Nisan 2016 Çarşamba

Hazırlıklar Başladı

Yarın büyük gün.. Yeni kediyi almaya gideceğiz. Hem heyecanlıyım ama hem de içim sızlamıyor değil. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama kendimi Miskin' e ihanet ediyor gibi hissediyorum. Siz de böyle hissettiniz mi ? Keşke ama keşke hiç bunları yaşamasaydık o bizimle birlikte olsaydı...Onun yanına bir kardeş alıyor olsaydık ..Bu dilekler faydasız ama dile getirmeden duramıyorum işte neyse..

Ufaklık gelmeden her şey hazır olsun istedim, tüm malzemeler tamam gibi. Az sonra tuvaletini kurulayıp içine kumunu da boşaltacağım. Kedi ağacını yalnızca 1 metre yükseklikte kurdum yüksek olursa düşer diye korktum. Birde unutmadan %70 alkol solüsyonu ile suyu yarı yarıya karıştırıp ev yapımı bir dezenfektan ile her tarafı koltuklar dahil şöyle bir fısfıslamayı düşünüyorum. 1 sene kadar dayanmaz mikrop falan ama olsun yine de fazladan bir dezenfeksiyon zarar getirmez yeni mikrop varsa onları da öldürmüş oluruz. Hatta bu dezenfeksiyon olayını ara sıra tekrarlamayı düşünüyorum.

Aldığım ıvır zıvırlar ise böyle oldu


 Sanicat'in bakterileri öldürdüğünü iddia ettiği bir kumu var. Bana bundan sonra böyle kumlarla gelmeleri lazım. Hele virüs öldüren kumlar varsa isterse 5 katı fazla ödeyeyim yine onlardan alırım. 



Kuru mamayı daha önce memnun kaldığımız Royal Canin Baby Cat 34 aldım yine.Miskin çok severek yemişti kuzum benim.


  Yeni kedinin kendine ait yeni oyuncakları olsun diye düşünerek biraz ıvır zıvır bir şeyler aldım.


Bu sopa çok süper bir şey.


Olmazsa olmaz tuvalet önü paspası . Tuvalet modelimiz yine aynı, Savic marka kapalı tuvalet.Daha önce onunla ilgili bir yazım var.


Vitamin şart. Yalnız aslında Virbac marka macundan almak istemiştim veterinerimizin önerisi bu yönde ama Türkiye'de o marka bulunmuyor malesef. Bende Gimpet'in macunundan almak zorunda kaldım. Zaten bu hafta sonu beslenmesi ile ilgili bir plan hazırlamayı düşünüyorum. Verilmesi gereken besinleri ve sıklıkları bir kağıda not alıp buzdolabına asıcam. Aslında benzer bir derlemeyi kendi beslenmemiz için de yapmam lazım. İşim çok..



Bu küreğin bu kadar büyük geleceğini düşünmemiştim.Önceki küreğe göre oldukça büyük belki tuvalet temizlik faslını kısaltabilir. Deneyimlerimi paylaşırım sizinle 


Ev gibi duruyor ama aslında bu bir taşıma kutusu. Daha önce Miskin'i son görüşüm taşıma kabının içinde olmuştu. Klasik plastik önü telli olanlarlardan o yüzen öyle bir kap almak istemedim, o görüntü aklımdan çıkmıyor farklı şekilde bir şey olmasını istedim. Bu defa katlanıp iç içe geçip küçülebilen kumaş bir model tercih ettim. Artısını eksisini kullandıkça sizinle paylaşırım.




Şimdilik bizdeki haberler böyle. Acaba iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum. Çünkü senesinin dolması ile birlikte bu sıralar daha da çok aklıma düşüyor Miskin. Özlüyorum onu çok...Bu kediciğin gelmesi umarım bizi daha çok üzmez ... 

Hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. 

M



4 yorum:

  1. Ay bu habere çok sevindim. 7 gün olmuş nedir durumlar..?
    Miskin anılarda hep yaşayacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durumumuz şu an için iyi :), birbirimize alıştık diyebilirim artık. Ama bu sefer ki çok cadı. Yaygarayı basıyor hemen istediği olmayınca. Bilgisayar kullanmamıza asla izin vermiyor. Sürekli oyun sürekli ilgi. Bir daha yavru kedi büyütebilir miyim bilmiyorum :)
      Ufaklık dikkatimizi dağıtsada Miskin yine aklıma geliyor. O koca bünyesiyle üstüme atlaması, eve gelince beni törenlerle karşılaması. Unutmak mümkün değilki ilk göz ağrısıydı o. Ufaklığa seslenirken Miskin diye dilimin ucuna geliyor ağzımdan kaçırıyorum hep, o kadar çok alışmışımki onun adını çağırmaya..Umarım bu sefer her şey daha iyi olur..

      Sil
  2. ilk göz ağrısı hissi ve ihanet hissi ....çıkamadım işin içinden ben...miço ve sizin yeni minik yardım edecekler artık iyileşmemize ne yapalım...happy'nin kutusuna bakmak bile istemiyorum hala, arabanın bagajına koyarım, yardıma ihtiyacı olan bir kedi filan görürsem veterinere taşıması kolay olur diye düşünüyorum...

    bu arada calcium lu bi macun o galiba, veteriner onu mu önerdi, ben de alayım...taşıma çantası çok güzelmiş, hepsini güle güle kullansın minnak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de sirf o yuzden cok alakasiz bir model aldim, zaten her sey onu hatirlatiyor...
      Acikcasi gimpeti yokluktan aldim, gecen defa onu kullanmistim, tadini cok seviyorlar biraz odul gibi dusundum ama o bitince daha kaliteli bir vitamin almak istiyorum

      Sil

Popüler Yayınlar

Sayfalar