DENEDİĞİM ÜRÜNLER

12 Mayıs 2016 Perşembe

Kedi Betinin Kardeşleri Yeni Yuvalarını Bekliyor

Merhaba,

Bugün sizlerle bir sahiplendirme ilanı paylaşacağım. Kedi Beti' nin iki kız kardeşini daha önce alacağını söyleyen kişiler iş ciddiye binince vazgeçmişler. Bu sebeple şimdi bu minnoşlar yeniden yuva arıyor.

Sahiplenmek isteyenler kedimibeklerken@gmail.com adresine mail atarlarsa kendilerine  kedilerin sahibi Betül Hanımın cep telefon numarasını ileteceğim. Böylece detayları kendisi ile konuşabilecekler. Bebekler 20 Şubat doğumlu, 20 Mayıs' ta tam 3 aylık olacaklar. Anne ve babaları ev kedisi ve çok sağlıklılar. Babalarının adı Azman, anneleri ise Batman (çünkü siyah maskesi var :), sahiplendiklerinde erkek sanıyorlarmış).İkisi de birbirinden cana yakın, kucak delisi kediler. Annesi onlara öyle güzel bakıp beslemiş ki, niyetiniz varsa kaçırmayın derim.

Yazmama gerek yok ancak çocuk ve öğrencilere sahiplendirme yapılmayacak ve bir sahiplendirme sözleşmesi karşılığı bebişler teslim edilecektir. Bu arada Betül Hanımlar Bakırköy' de oturuyor.

Şansları açık olur umarım, aslında eşim razı olsa birini daha ben almaya hazırım ama ikna etmek ne mümkün :/.Bu bebeklerin ikisini birden, birlikte sahiplenecek bir aile çıksa ne güzel olur...

İşte bebetoların fotoğrafları...






Bu koca totolu dev kedi babaları Azman oluyor :))

1 yorum:

Popüler Yayınlar

Sayfalar