DENEDİĞİM ÜRÜNLER

11 Mart 2017 Cumartesi

İKEA Kedi Yatağı

Merhaba,

Uzun zamandır yüklemeyi planladığım İKEA Kedi Yatağı videosunu montaj beceriksizliğim sebebi ile bir aydır taslaklarda tutuyordum. Yine tam beceremedim ama umarım bir sonraki video daha iyi olur :)

Yatağı yazın tesadüfen internette gezinirken görmüştük ve fikir çok hoşumuza gitmişti. Duktig aslında çocukların evcilik oynaması ve kendi bebeklerini yatırması için yapılmış bir ürün ama dünyada bizim gibi kedileriyle kafayı kırmış insanlar kedi yatağı olarak kullanıyor. Beti akşamları bizimle yatıyor ve bazen yatağın üstünü tercih etse de camdan dışarıyı izlemeyi sevdiği için yerde camın yanında da sıkça uzanıyordu. Bizde belki yatağı tercih eder diye almaya karar verdik.

Başta kullanacağından emin olmasakta sonra sürekli kullanmasından memnun olduğu sonucunu çıkardık :).

İşte Beti ile birlikte yaptığımız montaj çalışması ve sonuç.






3 yorum:

  1. merhaba kedimi fipten dolayı kaybettim.yeniden kedi sahipleneceğiz.çamaşır suyu ile tüm evi temizledim ve eşyalarını da çamaşır suyu ile yıkadım.tekrar kullanabilirmiyim ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yeterli zaman geçtiyse bence kullanabilirsiniz. Veterinerimiz yeni kedi sahiplenmeden en az 8 ay beklememizi önermişti. Ne kadar temizlesenizde mikrop kalmış olabilir. Biz yaklaşık 1 sene sonra yeni bir kedisahiplendik..Şu anda sahip bekleyen bir kedicik var Bakırköy Veteriner Kliniğinde kedibeti instagram hesabından sahiplenmeyi düşünürseniz yazabilirsiniz,
      sevgiler

      Sil
  2. sizlere önerebileceğim en güzel yataklar https://www.kurumama.com/kedi-yatagi?price=190-920 buradan görebilirsiniz. kedi yatağı fiyatları bu sitede normalden daha uygundur.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Sayfalar