DENEDİĞİM ÜRÜNLER

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Okudum : Kötü Kedi


Bu bir kitap öneri yazısı değil, kitap önermeme yazısıdır :)
Yazarı Jim Edgar olan "Kötü Kedi" isimli kitap yalnızca kedi resimlerinden oluşuyor bu sebeple benim gibi internetten kitap alışverişi yapan kedi severler aman dikkat! paranıza yazık olmasın. Ben ettim siz etmeyin. Herhangi bir hikaye yada bilgi içeren bir kitap değil. Yurtdışında Giller takviminin muadilinden esinlenerek böyle bir kitap çıkarmışlar. Takvim için  gelen fotoğrafları bir de kitaba basalım demişler ama bence çok gereksiz olmuş. Ayrıca herhalde insanlar alsın diye kitabın açıklama kısmında hiçte yalnızca resimlerden oluşan bir kitap olduğu anlaşılmıyor.

Bu arada Giller takvimini bilmeyen var ise bu vesile ile duymuş olsun. 2015 Takvim ve Ajandaları satışa çıkmış bile. Hayvansever dostlarınız için güzel bir sürpriz yapabilirsiniz :)


5 yorum:

  1. Aaa ! Bu kitaba bu ismi koyanı kınıyorum valla arkadaşım, kötü kedi diye bir şey olabilir mi? Asla kabul etmem kediler dünyanın en en en şahane canlıları:) kedi sevmeyen ölsün:)))

    YanıtlaSil
  2. Hangi maksatla böyle bir kitap çıkarmışlar acaba, merak ettim :(

    YanıtlaSil
  3. Benim gibi kitabın içeriğini görmeden alacaklara satmak için basılmış galiba :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de aynen internet mağduruyum yazmıştım blogumda da hiç önermiyorum diye:) Resmen içini açınca şaka mı bu? diye kalmıştım

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Sayfalar