DENEDİĞİM ÜRÜNLER

20 Haziran 2014 Cuma

Kahraman Kedi !! ve İnsanların Acımasızlığı



Hepiniz mutlaka yukarıdaki videoyu izlemişsinizdir. Kahraman kedi Tara hakkında. Arabanın arkasından gelen bir labrador dört yaşında bisiklet süren çocuğun ayağını ısırarak yerde sürümeye başlıyor. Ardından kahraman kedi Tara fişek gibi fırlayarak tehlikeyi kovuyor.

Çok enteresan ve insanları şaşırtan bir video çünkü hep hayat kurtaran sıfatı köpeklere yapıştırılır. Tara kedi kahraman olarak ender örneklerden. Bence her ne yaptıysa gayet bilerek ve çocuğu koruma iç güdüsü ile yapmış , aferin kız sana :)

Yalnız bu ilginç hikayenin sonu bazıları için buruk bitmiş malesef. Videoda görülen ve ailenin yan komşusunun köpeğini anında uyutmuşlar. Bu nasıl bir mantık aklım almıyor. Bu insanlardaki ego, en kıymetli benim sevdası bazen beni fena halde tiksindiriyor. Zavallı hayvandan ne istediniz ki ? Gerizekalı sahipleri tasma takıp bahçeye bağlamadığı için veya saldırgan yetiştirdiği için suç köpeğin mi sorarım size ? Köpek bu içgüdüleri ile yaşar, bizim kadar eğitilebilir olsa zaten köpek olmazdı.

Belki daha uç bir örnek ama bakın aşağıdaki hürriyetin linkindeki haberi okursanız. 20 kişilik uçakta adamın biri spor çantaya timsah koyuyor , timsah uçak havadayken çantadan kaçıyor insanlar paniğe kapılıyor uçak dengesini kaybediyor ve düşüyor. Timsah kazadan kurtuluyor ama zavallı hayvanı kurtarma ekipleri paramparça ediyor. Uçağı  düşürdü ya hayvan öldürülmeli. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16106052.asp

İnsan olarak biz çok kıymetliyiz, yaşamayı en çok biz hak eder ölümlerede biz karar veririz değil mi ?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Sayfalar