DENEDİĞİM ÜRÜNLER

17 Haziran 2014 Salı

Kedi Mamaları Hakkında 1 : Online Alışveriş Siteleri

Yazmak istediğim ilk konu kedi mamaları hakkında. Bence en hayati ve kediciğin yaşam süresini doğrudan etkileyen bir unsur. Bu sebeple ilk yazımı mamalar hakkında yazıyorum fakat tek yazı ile geçiştirilecek bir konu değil malesef. Araştırma yaptıkça derinleşiyor. Bu sebeple bu konuyu sırasıyla incelemeye karar verdim. Buyazımın konusu mama satan online alışveriş siteleri, işte başlıyoruz...

 Muhtemelen blog dünyasında o kadar araştırma yapıp bu sayfayı bulduysanız siz de benim gibi bu konularda takıntılı şekilde araştırma yapmışsınız demektir diye düşünüyorum =) Bu sebeple evde düzenli beslediğiniz kediciğinize marketten ucuz fiyatlı mamalar almamanız gerektiğini zaten biliyorsunuz.

Ben şahsen petshoptan ziyade bu konu için interneti tercih ederim. Hem böylece tüm mamaların içeriklerini sakin kafayla araştırabilir, zilyon tane evcil besini satan online alışveriş sitelerindeki fiyatları kıyaslayabilir, kampanyaları yakalayabilirim diye düşünüyorum. Daha kediciğin gelmesine 3 ay olmasında  rağmen mama fiyatlarını takibe başladım bile ;) Yavaş yavaş mamaların içerikleri hakkında da fikir sahibi olaya başladım.
Online alışveriş sitelerinin bir diğer güzelliği de kargoyu eve yada iş yerine kadar getirmeleri. Gelecek paketi beklemek bile benim için heyecan konusu olabiliyor !

Bu yazıda mama satışı yapan online siteleri derlemeye karar verdim böylece elimin altında hazır bir liste olacak. Yenilerini  öğrendikçe  güncellemeye, alışveriş yaptıkça ise deneyimlerimi yeni yazılar ile paylaşacağım. Buyrun o zaman..

http://www.zooplus.com.tr/
http://www.mamasepeti.com/
http://www.juenpetmarket.com/
http://www.petburada.com/
http://www.haytapshop.com/
http://www.petafrika.com/
http://www.petzimo.com/
http://www.evcilbesinleri.com/
http://www.kolaymama.com/
https://www.temizmama.com
http://www.adresemama.com/
http://www.lukapetmarket.com/
http://www.ekonomikmama.com/
http://www.alicepetshop.com/
http://www.canpet.net/
http://www.toptanmama.net/
http://www.makromama.com.tr/
http://www.trendpetshop.com/
http://www.petsiparis.com/
http://www.birmama.com/
http://erkapet.com.tr/
http://www.arkadaspet.com/
http://www.clubsafari.com.tr/


Evet şimdilik bulabildiklerim bu kadar , eminim bu listede olmayan daha çok adres vardır. Eklemem için önerileriniz var ise yorumlarınızı bekliyorum.

Yukarıdaki listeden daha önce petburada dan alışveriş yapmıştım. İleriki bir yazıda anlatacağım ilk kedi sahiplenme deneyimimde kedi evi tırmalaması vs ne varsa buradan almıştım. Gerçekten çok hızlı teslim ettiler ürünleri fakat kediciği geri vermek zorunda kaldığımız için hepsini geri toplayıp iade etmek zorunda kaldım :( Sağolsunlar hiç zorluk çıkarmadan ürünleri geri alıp paramı da iade ettiler.

Juenpetten ise şuan hamster cennetinde olan Hikmetçiğim için aşağıda fotoğrafını görebileceğiniz ovo marka kafesten almıştım. O siparişimden de çok  memnun kalmıştım.

Diğer siteleride ileriki günlerde deneyimleyeceğimi umuyorum..

Online siteler konusunda şunu söylemeliyim en az 5 siteye bakmadan karar vermeyin arkadaşlar.Araştırın!! Bazen gerçekten aynı ürünler bambaşka fiyatlara satılabiliyor. Bu sebeple bir siteye güvenip devamlı aynı yerden sipariş vermeyin derim. Örneğin kedi yatağının çok uygun fiyata satıldığı bir sitede almak istediğiniz kedi tuvaleti daha pahalı olabiliyor yada maması  ki farklar az buz olmuyor bu işinde piyasası büyük. Bu sebeple sözün özü kıyaslamak şart. Bende ileriki günlerde sizlerle kendim için yapacağım fiyat araştırmalarını paylaşacağım, takipte kalın!

Sevgiler,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Sayfalar