DENEDİĞİM ÜRÜNLER

21 Eylül 2014 Pazar

Naked and Afraid - Sex Sells

Geçenlerde Animal Planet'da Jackson Galaxy videolarını izlerken tesadüfen Discovery Chanel'in sayfasına girdim ve naked&afraid isimli bir şovun sürmekte olduğunu hayretle gördüm.

Program adındanda anlaşılacağı üzere doğada çıplak yaşam savaşı üzerine. Hani şu akrepleri, yılanları yada eline geçirdiği bilimum ne kadar haşarat varsa yiyen bir adamın programı vardı ya, işte onun o işleri birde çıplak yaptığını düşünün. Birbirini tanımayan bir kadın ve bir erkek 21 gün ıssız bir yere bırakılıyor ve hayatta kalmaya çalışıyor.

Tabiki bu ilginç program henüz ülkemizde yayın hayatına başlamamış, bilemiyorum başlayacağını da sanmam :)) Ama Discovery bile "sex sells"den nasibini almış gözüküyor. Çıplaklıktan rahatsız olan veya gösterilmesin diye düşünen bir değilim ama allah aşkına doğada ÇIPLAK yaşam savaşını kim neden merak eder yada belgesel olarak izler. Bu işi giyinik yapsalar ne farkeder, zaten edep yerlerini buğulayarak yayınlıyorlar. Tam gösterinde madem bir şeyi yapıyorsunuz tam yapın, haksızmıyım ama :))

http://www.discovery.com/tv-shows/naked-and-afraid

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Sayfalar