DENEDİĞİM ÜRÜNLER

26 Şubat 2015 Perşembe

Kısırlaştırma Ameliyatı Öncesi



Merhaba,

Yarın bizim için büyük gün. Miskin kısırlaştırma ameliyatı olacak. Çok karışık duygular içerisindeyim şu anda, ameliyat esnasında bir şeyler ters gider diye öyle çok korkuyorumki. Ameliyatın kendisinden çok şu narkoz olayı beni ürkütüyor. Keşke bu kedişlere de lokal anestezi yapabilirselerdi.

Miskin bu günlerde 8. ayına girmiş oldu, yani kısırlaştırma açısındanda uygun yaşı bulmuş olduk. Tabi bu konuda hem pek çok kedi sahibinin hem de doktorun fikri farklı ama ben kendimce Miskin için zamanın geldiğini düşünüyorum hatta belki 3 hafta önce olabilirdi ama gerek iş yoğunluğu gerekse özel mazeretlerden ameliyatı ertelemiştik.

Güzel oğlum benim..Şu son 5 ayda hayatımıza giren en özel ve en önemli şey oluverdi. Evimizin neşesi, eğlencesi odak noktası oldu. Defalarca  gülme krizlerine sokuyor bizi...Babasıda onu çok seviyor, hiç kıyamıyor ona, bazen üşenip suyunu çeşmeden doldurunca neden damacanadan su koymuyorsun diye bana kızıyor.

İsmi Miskin ama kendisi hiç Miskin değil. Daha çok "Tarzan" ismi yakışabilirmiş mesela, yada "Zıpır", "Kıpır", "Azman" kesinlikle yanlış isim seçmişim.

Şimdi bu canımın köşesini saat 09:00'dan sonra beslememek gerekiyormuş. Gel de dayan sabaha kadar  aç bakan umutlu gözlere. 12 saat midesi boş kalmalıymış ki narkoz aldığında sorun olmasın. Napalım ne yapıyorsak iyiliğine olsun diye yapıyoruz.

Yarın kendi ellerimle bırakacağım oğlumu veterinere, son bir kez öpeceğim...
Güzel haberler ile dönmek istiyorum buraya döneceğimde biliyorum...

Sevgiler,




3 yorum:

  1. Geçmiş olsun, miskinden yeni haberleri bekliyoruz. Nasıl şimdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağolun, dün sarsılmıştı sersem gibiydi doğal olarak ama bugün iyi, neredeyse ameliyat öncesindeki haline döndü, çok şükür bunu da atlattık ama bugün boynunda bölgesel bir tüy dökülmesi farkettim ve çok canım sıkıldı. Ameliyattan önce gözükmüyordu öyle bir bölge, bin bir türlü şey kuruyorum şu an kafamda, yarın tekrar veterinere gideceğiz...

      Sil

Popüler Yayınlar

Sayfalar