DENEDİĞİM ÜRÜNLER

28 Şubat 2015 Cumartesi

Özel Hayat Kalmadı, Artık Hiçbir Yer Güvenli Değil !!

Kısırlaştırma ameliyatı derken Miskin'in son zamanda kaydettiği en önemli gelişmelerden birini not düşmeyi unuttum. Bizim deli Miskin artık kapıları açıyor canı istediği gibi. Hadi canım sende mi diyorsunuz. Aşağıda her iki açıdan da çektiğim videoları paylaşıyorum, nasıl açtığını gözlerinizle görün diye :)) Üstelik biz hiç bir şey öğretmedikte kendi kendine gözlemleyerek öğrendi cingöz.






Şimdi artık geceleri yatak odasının  kapısının önünde bir iki miyavlayıp sonra kapıyı açarak dalıyor =) Ancak kilitleyerek durdurabiliyoruz. Korkarım yarın bir gün kilitleri de açmayacağının garantisi yok!! Kedilerin inanılmaz bir gözlem ve taklit yetenekleri var. Bu sebeple ben biraz maymunlara benzetiyorum açıkçası. Bizi kapı açarken izleyip izleyip sonunda uygulamaya koydu cingözüm benim. Sizin cingözlerde açıyor mu yoksa  kapıları böyle :)

2 yorum:

  1. Vay çakal Miskin vaaay :) Olayı çözmüş :)
    Bizimkiler hiç kapı açma teşebbüsünde bulunmadılar bugüne kadar. Zaten isteseler bile açamazlar, zira biz bile zor açıp kapatıyoruz bizim kapıları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miskin'in sülalesinde bir maymun var kesinlikle, kuyruk olarakta ona çekmiş =), sizinkiler iki tane belki o yüzden kapalı kapılar çok canlarını sıkmıyordur. Bizimki 7/24 ya benim ya eşimin yanında takılıyor, ikimizde yoksak basıyor yaygarayı.

      Sil

Popüler Yayınlar

Sayfalar