DENEDİĞİM ÜRÜNLER

25 Şubat 2015 Çarşamba

Siz Yoksa Giller Takvimini Duymadınız mı ?



Merhaba,

Uzun bir ara oldu. İşlerim son iki haftadır oldukça yoğun bir de üzerine yurtdışı seyahati eklenince iyice koptum buralardan. Haftaya yine gidiyorum bu defa bir haftalığına bu sebeple gitmeden araya bir yazı sıkıştırayım dedim. Bugün aldığım güzel bir mailde bana yazım konusunda ilham verdi !

Benim kedi tutkumu bilen çok yakın bir arkadaşım 2014 yılı için bana kedili Giller takvimi almıştı. 2015 yılı takvimini ise henüz Miskin'i evlat edinmemiştik, düşünceli Müdürüm hediye etmişti.(Bu arada takvimler sanıyorum eylül itibarı ile piyasaya çıkıyor çünkü o zaman hediyemi almıştım, yani 2016 takvimleri 2015  Eylül ayında raflarda görebilirsiniz ) Henüz bir kedim olmadığı için hergün başkalarının kedilerine bakıyor, onların hikayeleri ile mutlu oluyordum. Bu yıl ise dedimki 2016 yılı için Miskintoşumun bir fotoğrafını göndermeli ve bu takvimde kesinlikle yer almalıyız.

Bu arada Giller Takvimi nedir diyenler tıklayınız. Çok kısa anlatmak gerekirse. Her yıl son başvuru tarihine kadar kedi köpek sahipleri minnoşlarının fotoğraflarını çekiyor ve güzel bir mesajla bu takvimde yayınlanması için ilgili adrese gönderiyorlar. Başvuru koşulları için tıktık.

Giller takvimi ailesi tarafından seçilen fotoğraflar ajanda ve takvimlerde yerlerini buluyor ve d&r 'da veya kendi sitesinden ilgililere satışa sunuluyor. Her yıl basım garantisi yok. Son başvuru tarihine kadar minimum 313 kedi ve 313 köpeğin fotoğrafının gönderilmesi gerekiyor.

Bence çok yaratıcı ve eğlenceli bir fikir, bu işe girişenlerin yüreğine ve emeğine saygı duyuyorum. Sonuçta biz kedi köpek sahipleri böyle bir anıyı kendi imkanlarımızla oluşturmamız mümkün değil. Giller takvimi sayesinde minnoşların fotoğrafları unutulmaz bir hatıraya dönüşmüş oluyor.

Ben başvurumu Miskin'in yılbaşı konseptli fotoğrafları ile hafta sonu yapmıştım, bugün öyle güzel bir mail geldi ki çok sevindim, çok memnun oldum. Bence bu işin sorumlusu kişiler işlerini hakkı ile yerine getiren ve ciddiye alan insanlar.

Siz de böyle bir hatıraya sahip olmak istiyorsanız başvuru koşullarını yerine getirip bir mail atmanız yeterli. Herhangi bir ücret talep edilmiyor, fotoğrafların yayınlanma ve kullanım hakkını deveretmiş oluyorsunuz, varsın devrolsun turşusunumu kurucaz fotoğrafların :))

Benim paylaştığım fotoğraflar aşağıdaki gibi, birde yazının başındaki,  umarım bizi seçerleeer =D











2 yorum:

  1. Ben hiç duymamışım :) gerçekten harika bir üretkenlik...sırf oradaki sahiplenme hikayelerini okumak için alırım, ya da başkalarına örnek olmasıyla düşünülmüş yaratıcı bir fikir hemen siteye bakıyorum... Miskinin resimleri harikaaa o siyah siyah patiler nedirrrrr yaaaa :) harika görünüyor..ve gerçekten harika bir anı olur sizin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sizde Mia' nın fotoğraflarını göndermelisiniz :))
      Evet Miskin ile beraber kedilerin siyah patileri ve siyah dudakları olabileceğini öğrendik. Eşim ilk gördüğünde herhalde kirden siyah olmuş diye umutla patilerin pembeye dönmesini beklemişti ama olmadı öyle bir şey :)) Tam bir karapati

      Sil

Popüler Yayınlar

Sayfalar